1 DAAGSE
CURSUS EXCEL BASIS ++
PRIVE LES

Wat leer je in deze 1 daagse cursus?
In deze 1 daagse basiscursus leer je hoe je Excel inzet om berekeningen te maken. Je leert welke formules je hiervoor gebruikt. Ook het werken met grote bestanden is een onderdeel van de cursus. Verder leer je hoe je Excel inzet voor het maken van overzichten en grafieken en voor het sorteren en filteren van data. We gaan wel wat verder als alleen de basis. Met LEER-EXCEL.nl zoomen we in op voorbeelden uit de praktijk. Als cursist kun je vooraf via een intake aangeven waar je de nadruk op wil leggen. Dan kun je direct na de cursus het geleerde in de praktijk brengen.

Wanneer?
Je kunt je voorkeursdatum opgeven in de inschrijfmodule. In overleg met LEER-EXCEL.nl zal er een datum worden vastgelegd. Nadat je een priveles aanvraagt neemt LEER-EXCEL.NL contact met je op om een definitieve datum vast te leggen.

Waarom priveles?
Door maximale persoonlijke aandacht te geven en door het creëren van interactie tussen cursist en Excel Coach zal de leercurve positief beïnvloed worden en haal je het maximale uit de prive cursus.

Welke voorkennis heb je nodig?
Om aan deze basiscursus Excel deel te nemen, dien je over algemene computervaardigheden te beschikken. Je hoeft nog geen ervaring te hebben met Excel.

Voor wie is deze cursus bedoeld?
Deze cursus is voor iedereen die efficiënt met Excel wil leren werken. Ook om je kennis van Excel op te frissen als bv herintreder is dit de juiste cursus. Wie al met Excel werkt maar een gedegen basis mist, zal zich ook in deze cursus beslist thuisvoelen.

Software De training is geschikt voor iedere Excel gebruiker die met versie 2007, 2010, 2013, 2016, 2019 of 365 werkt. In de training werken we met de nieuwste versie van Excel.

Hardware
Er staat een laptop voor je klaar. Maar wil je met je eigen laptop werken is dat ook geen probleem.